LUXEMBURG +352 29 11 02

FRANKRIJK +33 3 21 87 18 87

TRACK & TRACE YOUR SHIPMENT

Ophaling, groupage, dispatching en ter plaatse geleverd

U kan beroep op ons doen voor het volledige logistieke plaatje, van ophaling, groupage en dispatching tot de uiteindelijk levering op locatie.

Voor meer info of vragen

Bel ons op +352 29 11 02 (lux)
of op +33 3 21 87 18 87 (fra)

CALL US NOW ON

+352 29 11 02

Uw goederen, onze zorg

Uw goederen zijn van een enorme waarde voor u! Wij zien het dan ook als onze persoonlijke missie om ze steeds met zorg en onder de juiste temperatuur te bewaren en te behandelen. Onze opslagruimtes voldoen stuk voor stuk aan de strenge normeringen die het voedselagentschap voorschrijft en onze medewerker zijn tot in de puntjes opgeleid.

Orderpicking en een snelle levering op een locatie naar keuze

John Driege weet dat verse goederen snel ter plaatse moeten geleverd worden. Daarom zorgen wij dat deze steeds op tijd worden voorbereid volgens de voorgeschreven normen om ze zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Verschillende magazijnen met elk hun specialisatie

John Driege heeft een magazijn in Boulogne-sur-mer, Jabbeke, Longlier en Luik.

Ons magazijn in Boulogne-sur-mer is gespecialiseerd in de opslag, voorbereiding en glacering van visproducten. In Jabbeke ligt de focus op opslag en crossdocking. Onze depots in Longlier en Luik richten zich op de stockage, voorbereiding en picking van een brede waaier aan verse en diepgevroren voedingsmiddelen.