LUXEMBURG +352 29 11 02

FRANKRIJK +33 3 21 87 18 87

TRACK & TRACE YOUR SHIPMENT

Onze diensten

Wij vervoeren zeeproducten, verse producten en diepgevroren producten.

Voor meer info of vragen

Bel ons op +352 29 11 02 (lux)
of op +33 3 21 87 18 87 (fra)

CALL US NOW ON

+352 29 11 02

Zeeproducten

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt John Driege, specialist in temperatuurgecontroleerd vervoer, zijn klanten een erkende en gewaardeerde knowhow op het gebied van transport en logistiek.

 

Elke dag streven wij naar een maximale service op maat voor al onze transport-, distributie-, voorbereidings- en opslagdiensten, zonder daarbij het strikte respect voor de koudeketen uit het oog te verliezen.

 

Dankzij onze ideale geografische ligging: gelegen aan het Gare de marée van Boulogne-sur-Mer of nog in de onmiddellijke nabijheid van luchthavens met ons nieuwe platform in Luik, kunnen wij de ons toevertrouwde goederen gemakkelijk en snel ophalen en afleveren bij al uw lucht- of zeevrachtexpediteurs.

Verse producten

John Driege is ook gespecialiseerd in het vervoer van verse producten zoals fruit & groenten, vleeswaren, boter, chocolade, …


Op onze sites in Jabbeke, Luik, Longlier en Boulogne Sur Mer kunnen wij uw verse producten opslaan, stockeren en/of groeperen. Wij zijn ons bewust van uw eisen op het gebied van voedselveiligheid en voorraadbeheer, en worden hierdoor ondersteund door krachtige IT-systemen. Met deze hulpmiddelen kunnen wij de voorbereiding, follow-up en levering van bestellingen optimaliseren.

Diepgevroren producten

Uitgerust met een constant vernieuwd en onderhouden wagenpark, zijn al onze trailers voorzien van een bi-temperatuur systeem.

 

Zo kunnen wij het veilige vervoer van al uw ingevroren of diepgevroren producten verzekeren, ongeacht hun bestemming.