LUXEMBURG +352 29 11 02

FRANKRIJK +33 3 21 87 18 87

TRACK & TRACE YOUR SHIPMENT

Nieuws

Een gloednieuw magazijn in Boulogne-sur-Mer

De eerste stenen voor de toekomst zijn gelegd

Groot nieuws, door het vertrouwen van onze klanten en ons fantastisch team in Boulogne-sur-Mer kunnen we bij John Driege uitbreiden. In augustus 2020 zijn we van start gegaan met de bouw van een gloednieuw magazijn en nieuwe kantoren in onze vestiging in Boulogne-sur-Mer.

Een uitgebreidere service en extra banen

 

Ons nieuwe gebouw wordt niet minder dan 2000 m2 en is gelegen op het oude perceel van Continentale in de haven van Boulogne. Onze nieuwe unit zal ons in staat stellen om onze transport- en voorbereidingsactiviteit nog verder uit te bouwen en te ontwikkelen. De groei zal ongetwijfeld ook hand in hand gaan met nieuwe banen.