LUXEMBURG +352 29 11 02

FRANKRIJK +33 3 21 87 18 87

TRACK & TRACE YOUR SHIPMENT

France

Een directe lijn tussen de zee en uw winkel of magazijn

Wij zijn gespecialiseerd in de voorbereiding, opslag en het transport van dagverse vis en schaaldieren.

Voor meer info of vragen

Bel ons op +352 29 11 02 (lux)
of op +33 3 21 87 18 87 (fra)

CALL US NOW ON

+352 29 11 02

Ons aanbod

Group 967@2x

Voorbereiding

Indien u meerdere klanten heeft die geleverd moeten worden, kunnen wij voor voorbereiding zorgen voor transport.

Group 1025@2x

Groupage

Verschillende vrachten groeperen in één rit werkt kostenbesparend voor u. Wij zorgen ervoor dat de groupies uiterst efficiënt geregeld worden.

Group 1026@2x

Opslag

Uw producten bij ons stockeren voor het transport? Dat kan in onze magazijnen in Luxemburg, België en Frankrijk.

Group 1027@2x

Gekoeld transport

John Driege is gespecialiseerd in gekoeld en diepgevroren transport. Dankzij ons wagenpark in topconditie en multi-temp trucks slaapt u op beide oren.

Vraag snel meer info aan

Gespecialiseerd in opslag en transport van verse en diepgevroren visproducten

Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij maar al te goed dat een ononderbroken koudeketen cruciaal is voor de kwaliteit van diepgevroren of gekoelde voeding. Daarom werken wij voor zowel de stockage als het transport van gekoelde producten enkel met goed materiaal en ervaren mensen. Zo kan u er te allen tijde op vertrouwen dat uw product in goede handen is.

Onze waarden:

"John Driege is voor ons al jaren meer dan een leverancier, Driege is een echte partner. Dankzij het agentschap in Boulogne-sur-Mer hebben we ons sterk kunnen ontwikkelen op de ultraversmarkten in België en Luxemburg."


Guillaume Ducamp | Océan Délices

"Wij werken sinds 5 jaar samen met Yannick Raoult en zijn team bij John Driege Boulogne en we zijn erg tevreden over hun diensten. Ze werken op een professionele manier zodat we vlot kunnen leveren aan onze klanten in Frankrijk. We zijn blij met een echte partner die zeer responsief en altijd beschikbaar is. Bravo voor hen en we hopen op dezelfde manier te blijven samenwerken."


Jonathan Arnaudeau | Interseafood

"Het hele team van John Driege levert echt een service van topklasse. Driege is onze nummer één transporteur in Europa, want geen enkele uitdaging is te groot voor dit team.
We zijn zo blij met alle hulp die we de afgelopen jaren gekregen hebben, vooral bij de moeilijkheden vanwege de Brexit. Ik weet nu al dat we nog vele jaren zullen samenwerken."


Martin Jack | G & J JACK SEAFOODS

"John Driege heeft een dynamisch en snel team dat altijd klaarstaat om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen."


Mathieu Baldy | Elafood

"Na een sterke samenwerking van meer dan 25 jaar met Driege Transport kijken wij de toekomst met een grote glimlacht tegemoet."


Rick Vanhooren | Mowi

"John Driege staat erg dicht bij zijn klanten.Dankzij de persoonlijke communicatie komt de informatie altijd op tijd bij de juiste persoon terecht. De trucks en trailers zijn steeds in goede staat en de chauffeurs zijn professioneel en vriedelijk. Bij John Driege is het makkelijk, u vraagt om vervoer, zij doen de rest."


Christophe Arend | Arovo sarl

"Blue Water Shipping heeft een goede en langdurige samenwerking met John Driege, die door de jaren heen is ontwikkeld. John Driege is een zeer belangrijke partner voor ons en helpt ons om goede service en snelle leveringen te bieden aan alle klanten in Boulogne Sur Mer."


Blue Water Shipping


Group 1144@2x
0
Werknemers
Group 1143@2x
0
Magazijnen
Group 1145@2x
0 +
Klanten
Group 1142@2x
0 +
Actieve orders